Buitenschoolse opvang bij Frida dida

Binnen de Buitenschoolse opvang bieden wij voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantie opvang voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

De BSO (ook wel naschoolse opvang genoemd) van Frida dida vindt plaats in een apart deel van ons gebouw, speciaal ingericht voor onze BSO kinderen. Per dag maken maximaal 60 kinderen gebruik van deze opvang. De vaste pedagogisch medewerkers geven met veel plezier de kinderen een leuke en fijne tijd op onze BSO.

Bij Frida dida vinden we het belangrijk dat de kinderen veel bewegen en we motiveren ze om lekker buiten te spelen en vies te worden.

Samenwerkende scholen

Momenteel werken we samen met de volgende scholen in de omgeving:

Tijdens schoolvakanties is het ook mogelijk dat kinderen van andere scholen gebruik maken van onze BSO. Je kan dat bij ons regelen door het aangaan van een contract of door incidentele opvang af te nemen. Zo kunnen vriendjes en vriendinnetjes bijvoorbeeld ook een keer mee naar de BSO.

Als je op zoek bent naar meer informatie over onze BSO kun je altijd contact met ons opnemen, wij vertellen je graag meer.

 

 

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer