Activiteiten zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam! Door activiteiten ontwikkelen kinderen hun lijf, hun hersenen en leren ze omgaan met andere kinderen.

Even voorstellen

Het Activiteitenteam is er voor alle kinderen van 0-13 jaar en bestaat uit Farhad, Florentyna, Mark, Max, Svetlaine en Tim. Het Activiteitenteam is één van de bijzondere onderdelen van Kinderopvang Mundo! In ons team bestaat uit drie experts op het gebied van kunst, natuur, sport en spel. Volgens een vast rooster gaat het Activiteitenteam langs alle locaties en organiseren zij de meest bijzondere workshops en uitjes tijdens de vakanties.

Boomklimmen, musicals, natuurboekjes, bouwwerken van spaghetti, groentegriezels of snoezelen voor de allerkleinsten.. Dus allemaal leuke dingen voor groot en klein.. het Activiteitenteam bedenkt altijd iets leuks en bijzonders. Het is altijd een feest als het Activiteitenteam langs is geweest.

Specialisaties: kunst, natuur, sport en spel

Kinderopvang Mundo is gespecialiseerd in kunst, natuur, sport en spel. Dit komt voort uit ons pedagogisch beleid en je ziet dat terug in ons activiteitenaanbod en in ons Activiteitenteam.

Met kunst ontwikkelen onze kinderen hun creativiteit en eigenheid. Daarom gaan we allerlei dingen zelf maken.
De natuur is de basis van alles. Daarom willen we de kinderen daar meer over leren en ze de natuur laten ervaren door te zien, te voelen, te luisteren en te ruiken. Beweging houdt ons gezond en vergroot het zelfvertrouwen van de kinderen. Daarom doen we veel aan sport en spel.

Ook in de vakanties

Tijdens de vakanties doen we altijd nog leukere dingen dan normaal. Een sportdag, een uitje naar een natuur- of pretpark, een workshop boksen, een talentenjacht… en natuurlijk het populaire Mundo kamp tijdens de zomervakantie. De activiteiten zijn voor alle kinderen die tijdens de vakantie bij Mundo zijn, vast of incidenteel.

Wil je meer weten, je kunt ons ook vinden op facebook.

Wall of fame

Bijna iedere grote (vakantie) activiteit van het Mundo Activiteitenteam wordt aangekondigd met een officiële poster. Deze activiteitenposters zijn zo leuk, dat we er graag een aantal aan je laten zien:

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer