Vakantie opvang bij Frida dida

Bij Frida dida is elke vakantie een feest!

 

Heb je alleen opvang nodig in schoolvakanties en/of tijdens studiedagen? Dan is dat ook mogelijk bij ons. Het maakt dan niet uit of je kind regulier ook naar onze BSO komt. Vakantieopvang is ook los in te kopen en is altijd een hele dag.

 

In de vakantie werken wij samen met het Activiteitenteam en hebben we een heel leuk en spannend activiteitenprogramma. Ook doen we wij dan diverse leuke uitstapjes met de kinderen. De kinderen kijken er echt naar uit!

 

Op onze Facebook pagina staan regelmatig nieuwe foto’s van onze vakantieactiviteiten, neem gerust eens een kijkje!

 

 

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer