Voorschoolse opvang bij Frida dida

De voorschoolse opvang (VSO) bij Frida dida is onderdeel van ons BSO aanbod en is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De VSO start elke dag om 7.30 uur. Je kind kan als je dat wenst (en natuurlijk leuk vindt) dan ook even lekker bij ons ontbijten voordat we hem of haar naar school brengen. We nemen echt even de tijd om wakker te worden en de dag met elkaar op te starten. Even spelen kan dan natuurlijk ook.

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze Ouder & Kind Services om de VSO mogelijkheden door te nemen met ons.

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer