Frida dida’s kinderdagverblijf

Je staat op het punt een belangrijke beslissing te nemen, fijne en goede opvang vinden voor je kindje. Wanneer je je in de diverse opvangmogelijkheden verdiept, ontdek je dat er een wereld aan mogelijkheden is. Opvang via opa en/of oma, kinderopvang, een gastoudergezin, een oppas, au pair of een combinatie van deze mogelijkheden. Vervolgens zijn er nog veel meer organisaties, producten en diensten om uit te kiezen.

Hele dagopvang bij Frida dida

Binnen onze hele dagopvang bieden we op alle werkdagen opvang voor je kindje in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Kinderen kunnen bij ons terecht tussen 07.30 uur en 18.30 uur. De kinderen hebben een vaste stamgroep. Zo zien ze dagelijks hun vaste vriendjes en zo veel als mogelijk hun eigen pedagogisch medewerkers.

Op Frida dida werken we met 3 horizontale groepen. Een babygroep (0-2 jaar), een dreumesgroep (1-4 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar). Horizontale groepen wil zeggen dat we kinderen van dezelfde leeftijdcategorie bij elkaar in de groep plaatsen. Op die manier kunnen we voor de kinderen een passend activiteitenprogramma maken gericht op hun leeftijd en interesse.

Wij stimuleren dat kinderen vooral plezier beleven en leren door te spelen en ervaringen op te doen. Buiten spelen is hierbij ook erg belangrijk en in alle jaargetijden gaan wij lekker met de kinderen naar buiten. Op die manier ervaren de kinderen de seizoenen. Een kind mag vies worden bij ons.

Kralingen is een prachtige wijk en biedt veel mogelijkheden om met de kinderen erop uit te gaan. Een rondje Kralingse plas of een bezoekje aan de kinderboerderij behoren dan ook tot de mogelijkheden.

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer