Frida dida’ s Oudercommissie

 

De leden van onze oudercommissie stellen zich graag aan je voor.

 

 

 

Toen mijn zoontje Luca (zonnetjes) in 2013 als kleine baby voor het eerst naar Frida dida ging, ben ik vrijwel direct toegetreden tot de OC. Op dit moment – bijna 4 jaar later, vele ontwikkelingen binnen Frida verder en met inmiddels ook een dochtertje (Nora, wolkjes) – ben ik als voorzitter van de OC nog steeds actief betrokken bij het reilen en zeilen binnen Frida. Als ouder is Frida voor mij altijd een plek geweest waar ik mijn kinderen met een meer dan gerust hart achterlaat, het allerbelangrijkst als je het mij vraagt.

 

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ouders mij (en de OC in het algemeen) zelden benaderen over punten waar ze tegenaan lopen of met eventuele ideeën die ze hebben om Frida nog meer te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de ouders en kids. Ik hoop dat ouders zich in het vervolg in ieder geval vrij zullen voelen dit meer te doen, dus spreek me gerust aan als je me tegenkomt of stuur een mail naar het OC-mailadres :).

 

Martine Nentjes

 

 

 

Sinds januari van dit jaar gaan Lon (2 jaar) en zijn zusje Ysault (9 maanden) naar  Frida dida. Beide zijn er op hun eigen manier zeer tevreden en mijn man en ik zijn daarover weer tevreden! Twee kleintjes die ieder vier dagen per week worden verzorgd door de fantastische leidsters, ik zet me dus graag in voor Frida dida.

Als projectleider tentoonstelling bij Museum Boijmans Van Beuningen breng ik organisatiekracht en creativiteit mee.

 

Frija Klijn

 

 

 

 

Ik ben Janneke Mulder en samen met Rutger Mulder de ouders van Lasse, die sinds 2 jaar naar Frida dida (De Regenboogjes) gaat. Ik ben dit jaar toegetreden tot de OC binnen Frida dida. Aan de ene kant vanwege mijn nieuwsgierigheid; ik ben graag op de hoogte van het reilen en zeilen van alles (oftewel: ik bemoei mij graag overal mee…!). Ook vind ik het leuk om ouders en de leidsters te spreken.

Hoe de kinderen het doen op Frida dida, etc. Omdat ik overdag veel typ (ik ben net zoals onze voorzitter Martine advocaat) vonden de overige leden mij de ideale secretaris, zodat dit mijn functie binnen de OC is geworden. Spreek mij vooral aan over onderwerpen die we met de OC kunnen oppakken. Dan zorg ik ervoor dat het op de agenda komt!

Groetjes, Janneke Mulder

 

 

 

 

 

We hebben in 2015 voor het eerst kennisgemaakt met Frida dida toen we in deze wijk kwamen wonen. De bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers zorgde ervoor dat wij onze zoon Jayden (6 jr.) met een goed gevoel drie keer in de week na school kunnen laten opvangen. Hij vindt het nog steeds zo leuk om daar te zijn, dat we soms moeite hebben om hem weer mee naar huis te krijgen.

De afgelopen periode ben ik een aantal keer door een juf gevraagd of ik mij kandidaat wilde stellen, omdat ik zo positief kritisch was over bijvoorbeeld de activiteiten tijdens de vakantieopvang. Ik ben blij dat ik ben toegetreden tot de oudercommissie en hoop dat ik een goede bijdrage kan leveren.

 

Groeten,
Edwin Jufferman

 

 

 

 

Na een tip van de buurvrouw zijn we bij Frida terecht gekomen. Celine (Regenboogjes) ging er vanaf januari 2015 met groot plezier naartoe. Inmiddels is ze bijna doller op juf Jet dan op ons 😀 Toen Max (wolkjes) geboren werd in 2016, ging hij ook mee. Ook hij heeft het naar zijn zin. De leidsters zorgen met veel plezier en liefde voor ze en dat is voor mij de belangrijkste reden ze iedere dag met een gerust hart weg te brengen.

 

Ik ben zelf communicatieadviseur en zie dat er in de communicatie naar ouders nog een verbeterslag gemaakt kan worden. Hier wil ik zelf ook graag aan bijdragen dus ben ik net toegetreden tot de oudercommissie. Ik wil alle ouders uitnodigen om hun eventuele wensen/suggesties op dit vlak met mij te delen via oc-fridadida@fridadida.nl.

Ik hoor graag van jullie.

Groetjes Danielle Baan

 

 

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer