Wat kost de opvang bij ons?

Tarieven 2023

Soort pakket

Tarief per uur

Dagopvang
52 weken opvang
€ 9,41
Gebaseerd op 11 openingsuren
Peuteropvang
8.00 tot 13.00 uur 40 weken alleen tijdens schoolweken
€ 9,41
BSO pakket 1
52 weken pakket, inclusief vakantieopvang
€ 8,73
BSO pakket 2
40 weken opvang per jaar, exclusief vakantieweken.
€ 9,37

Bij alle producten geldt dat wij gesloten zijn op nationale feestdagen.

Belastingdienst 

Als je recht hebt op kinderopvangtoeslag van de overheid, kun je een aanvraag- of wijzigingsformulier aanvragen bij de Belastingdienst. Je kunt dit doen via internet: www.toeslagen.nl of een formulier opvragen bij de Belastingtelefoon via telefoonnummer 0800-0543.

 

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang

Je hebt het Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang nodig als je aangifte bij de belastingdienst gaat doen. Het LRK-nummer is noodzakelijk om kinderopvangtoeslag te ontvangen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd even bellen als je meer wilt weten. Kijk hiervoor op onze locatiepagina. Of vraag hier een vrijblijvende prijsopgave aan.

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer