Hallo nieuwe collega

Werken bij Frida dida betekent werken op een authentieke kleinschalige locatie in een mooie en gezellige wijk in Rotterdam.

Onze pedagogisch medewerkers voldoen aan de opleidingseisen zoals die in de CAO Kinderopvang gesteld zijn en hebben voor indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag overlegd.

 

Je collega’s zijn hardwerkende  enthousiaste mannen en vrouwen die iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag willen maken. De kinderen staan natuurlijk op nummer 1, maar ook zorgen we er samen voor dat alle collega’s iedere dag een topdag beleven. Topprestaties leveren we samen. Fouten maken mag en we zijn flexibel waar het kan en strikt waar het moet.

 

Frida dida maakt onderdeel uit van Kinderopvang Mundo.

 

Kinderopvang Mundo beschikt over ruim 30 locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en er werken zo’n 250 leuke mensen. Wekelijks verwelkomen we ruim 2.000  kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

 

Collega’s blijven doorgaans langere tijd bij Mundo. Dat vinden we erg fijn, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft aan dat collega’s graag bij ons blijven. Er zijn regelmatig sollicitatierondes voor nieuwe pedagogisch medewerkers, waarvoor steeds een beroep wordt gedaan op ons bestand aan sollicitatiebrieven.

 

Ben je benieuwd of er vacatures zijn bij Frida dida kijk dan hier op de vacaturepagina van Kinderopvang Mundo.

 

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer