Frida’s peutergroep

Peuteropvang, voorschool, peuterklas, peutergroep, VVE, vroegschoolse educatie, nul groep, peuterspeelzaal bij Frida dida is het gewoon allemaal hetzelfde: Namelijk gewoon leuk!

Peutergroepen van Frida dida

De Peutergroep van Frida dida is voor peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen, liedjes worden gezongen, waar ze vrij kunnen spelen en waar vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt. Kortom: een plek waar ze kunnen ontdekken en leren. Kinderen leren immers van spelen! Spelenderwijs stimuleren we al een beetje de zelfstandigheid.

Inschrijven

Vanaf 2 jaar zijn de kinderen welkom, maar wij adviseren je je peuter eerder in te schrijven zodat je verzekerd bent van een plekje bij Mundo. De groep is tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen gesloten. We bieden 5 dagen in de week opvang van 8.00-13.00 uur en je kunt zelf je voorkeur voor de gewenste dagen aangeven.

Ben je niet op zoek naar een hele dag opvang, maar vind je het toch belangrijk voor je peuter om kennis te maken met de wereld en om vriendjes te maken dan is de peutergroep een goede keus.

Wil je een keer de locatie komen bekijken? Dat kan, klik hier voor het maken van een afspraak voor een rondleiding.

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer