Voorschool (peuteropvang) Rotterdam

Voorschool, peuteropvang, peutergroep, peuterklas, peuterspeelzaal, VVE, vroegschoolse educatie, nul groepen, bij Frida dida is het gewoon allemaal hetzelfde:

Namelijk gewoon leuk!

 

Wat is de Frida dida voorschool?

De term voorschool wordt gebruikt in de gemeente Rotterdam en heeft betrekking op VVE peutergroepen, nul groepen en VVE kinderdagverblijven. Als je kind een VVE indicatie heeft, heb je recht op 5 uur gratis opvang per week op de voorschool, zolang je kind minimaal 2 dagen per week gebruik maakt van de voorschool. Meer informatie hierover vind je in deze folder van de gemeente Rotterdam.

 

Activiteiten op Frida dida’s voorschool

Op de voorschool is van alles te beleven voor de grotere kleine kinderen op het gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Denk hierbij aan:
• Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
• Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
• Peutergym met je vriendjes.
• Veel praten met elkaar.
• Op bezoek bij je grote broer of zus op de BSO.
Nog veel meer.

 

Voor meer informatie over de Voorschool Rotterdam kun je contact opnemen met onze Ouder en Kind Services.

 

Direct inschrijven

Frida dida

We helpen je graag met de zorg en opvoeding van je kind en bekijken samen hoe we onze opvang het beste kunnen aansluiten op de wensen van iedere ouder en onze eigen pedagogische visie. We gaan uit van de kracht van vertrouwen en werken met veel aandacht en zorg aan verantwoordelijkheid en inlevingsvermogen.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang met professionele pedagogisch medewerkers aan in een veilige en gezonde omgeving. Kinderen spelen, leren en ontwikkelen zich en wij begeleiden ze daarin, elk op hun eigen manier en tempo.

Ben je benieuwd hoe een dag bij ons kinderdagverblijf verloopt? Lees meer

Peuteropvang

De Peutergroep van Frida dida is voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. De peutergroep is een plek waar kinderen leren om samen te spelen, samen te delen, rekening met elkaar te houden, waar ze plezier maken, knutselen, waar boekjes worden gelezen en liedjes worden gezongen.

Kortom een heerlijk plek voor je peuter om vriendjes te maken. Lees meer

Buitenschoolse opvang

Lekker hutten bouwen, knutselen, muziek maken, voetballen, of gewoon ontspannen op de loungebank, het kan allemaal na school en tijdens schoolvakanties bij ons op de Buitenschoolse opvang.

Ben je benieuwd naar onze BSO? Lees meer